Voor dierenartsen

Maand van de Oudere Kat 2024

Gratis aanmelden

Welkom, wat leuk dat jullie praktijk geïnteresseerd is om gratis mee te doen met de Maand van Oudere Kat 2024. Zo zorgen we er samen voor dat senior katten meer en langer kwaliteit van leven kunnen hebben – dank je wel daarvoor.

Meld je hieronder aan en wij houden je per mail op de hoogte zodat jullie helemaal klaar gaan zijn om gedurende de maand oktober meer (senior) katten in je praktijk te ontvangen – en daarna!

Kom je er niet uit? Neem contact op met je accountmanager, of mail ons vetmedica.nl@boehringer-ingelheim.com. We helpen je graag!

 
 
Bedankt voor jullie interesse. We houden contact!

kattenpoot
Gijs - Dokter Kat

Kattenrassen
 
Door je gratis aanmelding ga je ermee akkoord met de vermelding van jullie praktijkgegevens op cat-care.nl en dat Boehringer Ingelheim Animal Health Netherlands B.V. per e-mail of mobiele telefoon (sms, WhatsApp, etc.) informatie kan sturen over haar producten en activiteiten (bijv. diensten, samenwerkingsverbanden en evenementen). Waaronder informatie omtrent jullie deelname aan de Maand van de Oudere Kat 2024. Hierop zijn de algemene voorwaarden van toepassing: www.boehringer-ingelheim.nl/privacy.